Gastro Love Закарпаття!

Gastro Love Закарпаття!

День 1

Зустріч групи в Мукачево на вокзалі

Переїзд в Косино. Купання в термальних басейнах. Ми зупинимось в супер-сучасному комплексі «Термальні води Косино», який розташований серед 200-річного дубового гаю мальовничої Берегівщини. Тут Ви зможете відчути ефект цілющих властивостей підземних вод у семи різних басейнах з термальними та прісними водами. Є можливість насолодітися традиційними стравами угорської, української та італійської національних кухонь. Також до Ваших послуг унікальні Королівські сауни, ванни Кнайпа, масажний кабінет та ще багато цікавого.

Переїзд на виноградник Мала Гора, закарпатський обід в альтанці з приготованих на вогні страв посеред виноградника!

Переїзд в Шато Чизай. Екскурсія з дегустацєю. Екскурсія в Шато Чизай – це прогулянка територією, спуск у виносховище та відвідини Музею винороба Чиза, де Вам залюбки розкажуть і покажуть, як виготовляються добірні вина. І звичайно ж – дегустація!

Трансфер в готель. Поселення. Ночівля

День 2

Сніданок

Виїзд на рафтинг по річці Тиса з пікніком. Якщо Ви шукаєте нові враження і драйв, тоді на вас в Закарпатті очікує рафтинг, де ви візьмете участь в сплаві по найбільшій річці Срібної Землі – Тисі! Тут є все: адреналін річкових порогів і вируючі потоки, величний спокій водної гладі і красиві скелі Марії Терези – мальовничі скельні стіни просто біля води, а у Виноградові – мальовнича Чорна гора … Сплав по Тисі гарантоває захват, незабутні відчуття і усвідомлення маленької, але дуже важливої ​​перемоги над самим собою, адже Ви здолали карпатську річку Тиса.

Поїздка на равликову ферму в Нижнє Селище. Екскурсія з дегустацією.
Досі на Закарпатті равликів тільки збирали, а перша ферма запрацювала у 2017 році і вона здатна вирощувати до 10 т равликів на рік.
Вирощують тут 3 види равликів. Для цього на фермі створені найбільш сприятливі для цього умови – і кормові, і кліматичні.

Наразі на фермі можна продегустувати 3 типи равликів:
– равлики по-бургундськи – з додаванням томатів та часнику;
– равлики «шафрано» – з шафраном та іншими травами;
– равлики по-закарпатськи – з селиським сиром.

Повернення в готель

День 3

Вільний день

День 4

Сніданок. Виселення з готелю

Відвідування еко-ферми «фаторов Ломбардія» з екскурсією і дегустацією 4 видів м'яса.

 Огляд Мукачівського замку Паланок. Замок височить над Мукачевом і є його головною визначною пам’яткою. Затишне містечко будувалося навколо неприступної фортеці, яка захищала Мукачевовід нападів ворогів. Саме із пагорбом, на якому стоїть замок, найчастіше і пов’язують найбільш популярну версію появи назви самого міста. За легендою, гору за наказом князя власноруч насипали місцеві жителі в великих муках – звідси і назва така - Мукачево. За весь період свого існування, він жодного разу не був узятий штурмом. Його стіни приховують багато таємниць і загадок.

Відвідування Етно-садиби  «Кельтський двір». Чи знали Ви, що між 340 та 260 роками до н. е., під тиском середземноморських держав кельти були змушені шукати собі нові землі і дійшли аж до Закарпаття? Надихнувшись надзвичайно багатою та давньою історією цього місця, Юрій Клованич (у минулому історик і журналіст) та його жінка Галина створили агро-етно-садибу «Кельтський двір під Ловачкою». Вони спробували відтворити певні елементи з життя і побуту кельтів, зокрема, їжу та напої.
    Це унікальне місце з неповторною атмосферою. Власник особисто проводить дегустації, дуже жваво і цікаво розповідає про напої. В усьому, що роблять господарі, є особлива філософія: «Напій не для того, щоб ним напиватися, а щоб насолоджуватись. Тут Ви зможете спробувати страви та напої кельтів, послухати цікаву роповідь про їх побут, традиції та звичаї.

Відправлення додому

  • Більшь детально про нас за наступними лінками:

Подорожуй Україною!

Подорожі, що створені саме для тебе. Створені командою, яка знається на пригодах. Тож обирай та бронюй місце, відкриємо Україну разом!